Koulutuksellinen perhetyö

7,00  (+ alv 10 %)

81 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Liz Kuipers, Julian Leff, Dominic Lam (2005)

Psykoosien uusiutumismahdollisuuksia voidaan vähentää psykoedukatiivisella perheohjauksella, jossa tuetaan koko perhettä. Tämä kirja on yksi psykoedukatiivisen perheohjauksen perusteoksia, jossa käsitellään perheen kohtaamista hoitotyössä. Kirja on suunnattu hoito- ja sosiaalialan ammattilaisille.

Skitsofrenian uusiutumismahdollisuutta voidaan huomattavasti vähentää, jos asiantuntijat auttavat potilaan perhettä jokapäiväisten ongelmien ratkaisemisessa. Tämä kirja on yksityiskohtainen käytännön opas perheinterventioon. Perhesuuntautunutta lähestymistapaa ovat käyttäneet sadat kunta-alan työntekijät, ja se on osoittautunut hyödylliseksi skitsofreniapotilaiden lisäksi moninaisten potilaiden hoidossa. Kliinistä työtä tekevien käyttöön tarkoitetut työskentelymenetelmät ja -strategiat on kirjassa kuvattu selkeästi ja niitä valaistaan tapausesimerkein.

Toisessa painoksessa on säilytetty alkuperäiset aiheet: perheen kohtaaminen, terapeutin rooli ja käyttäytyminen perheen kotona, kommunikaation parantaminen, ongelmanratkaisun opettaminen ja kulttuurierot. Materiaalia on lisätty koskien uutta tietoa skitsofreniapotilaiden kanssa tehdystä perhetyöstä ja sisarusten tunnereaktioista. Liitteenä on opetuslehtinen perheille, jota on lupa vapaasti kopioida. Opaskirja on entisestään rikastunut kirjoittajien yli kymmenen vuoden lisäkokemuksella perhetyöstä ensimmäisen painoksen jälkeen.

Pin It on Pinterest