Ihmeelliset vuodet

46,78  (+ alv 10 %)

266 varastossa

Osasto:

Carolyn Webster-Stratton

Ihmeelliset vuodet - Ongelmanratkaisuopas 2-8-vuotiaiden lasten vanhemmille

Kaikki lapset käyttäytyvät huonosti mitä erilaisimmista syistä - joskus yksinkertaisesti kokeillakseen, miten pitkälle he voivat mennä saadakseen janoamaansa huomiota. Toiset lapset ovat temperamentiltaan vaikeampia kasvatettavia kuin toiset, koska he ovat impulsiivisia, ylivilkkaita, tarkkaamattomia tai heidän kehityksensä on jollakin tavalla viivästynyttä.

Tämä korvaamaton käsikirja antaa vanhemmille ja ammattilaisille paitsi ohjeita, joiden avulla he voivat estää käytösongelmien syntyä, myös keinoja lasten sosiaalisen, emotionaalisen ja akateemisen osaamisen edistämiseksi.

Tarkistettu painos - mukana uusia lukuja, jotka keskittyvät edistämään lapsesi sosiaalista osaamista ja tunne-elämän taitoja sekä sisältävät neuvoja, joiden avulla lapsesi menestyy koulussa.

Uudet luvut:

  • Miten voit auttaa lastasi oppimaan tunteiden säätelyä, saamaan ystäviä ja selviytymään ongelmista vertaisryhmässä.
  • Miten ryhtyä lapsesi opettajan kasvatuskumppaniksi edistääksesi sosiaalista ja akateemista onnistumista.
  • Miten voit edistää lapsesi kouluvalmiutta vuorovaikutuksellisen lukemisen ja lapsilähtöisen leikkivalmennuksen avulla.
  • Miten voit opettaa sosiaalisia taitoja pelokkaalle ja ujolle lapselle tai lapselle, joka on ylivilkas, impulsiivinen ja tarkkaamaton.

Lisätiedot

Tietoa

Kirjailija: Carolyn Webster-Stratton
Kieli: suomi
Sivumäärä: 320
Kustantaja: Profami Oy
Vuosi: 2010
ISBN: 952-99230-6-6

Pin It on Pinterest